sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Minisankarit

Minisankarit***

Eipä ole pitkään aikaan tullut kirjoitettua mitään kun on ollut niin paljon lukemista noitten kirjoitusten kanssa. Mutta nyt ne ovat ohi ja monta elokuvaa joista haluaisim kirjoittaa katsottuna. :D 
  Tämän olisin hallunnut nähdä elokuvissa 3D version takia, mutta aikataulut eivät millään täsmänneet, joten katsoin tämän elokuvan vasta vähän aikaa sitten. Elokuvassa seikkailevat Ranskalaisesta Ruohonjuuritasolla sarjasta tutut hyönteiset. Hyönteiset on tietokoneella animoitu oikeisiin maisemiin, joka kyllä mielyttää ainakin minun silmää. Suloiset hyönteiset seikkailemassa kauniissa maisemissa. 

 
Kaikki alkaa erään parin jättäessä piknik tarvikkeensa lojumaan niitylle. Hyönteiset ovat heti paikalla tutkimassa mitä paikalle on jäänyt.
  Elokuva ei ollut aivan yhtä hyvä kuin noin viiden minuutin pätkät televisiossa. Tarina olisi varmaan toiminut paremmin vielä hieman lyhyempänä kuin se oli. Kumminkin elokuvasta löytyy myös paljon hyvää. Ehkä parasta elokuvassa oli sen äänimaailma. Hyönteiset viestivät toisilleen erilaisilla äänillä, joten yhtään repliikki ei tarinan kasaamiseen ole käytetty. Tästä seuraa se, että hyönteisten eleisiin, ilmeisiin ja ääniin on jouduttu panostamaan ja mikäs sen parempaa kuin ilmeikkäät hahmot. 

Tähtiä elokuva ansaitsee minusta kolme, koska tarina ei ollut niin hyvä kuin olisin toivonut, mutta näyttää kyllä juuri siltä miltä sen minusta pitääkin näyttää! Ja sitten viellä linkki traileriin.