torstai 8. tammikuuta 2015

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy**

Marvelin elokuvat ovat yleensä sitä, mitä niiltä voi odottaa. Elokuva ei vaikuttanut kovin erikoiselta, mutta kuka voi jättää elokuvaa hyllyyn jossa on puhuva pesukarhu. :D En kyllä ole täysin varma, miksi puhuvat eläimet tälläisessä toimintaelokuvassa houkuttelevat minua valitsemaan sen...


 Elokuva alkaa siitä, kun lainsuojattomat avaruusolennot sieppaavat Peter Quill nimisen pojan maasta mukaansa. Peter ei joudu avaruusolentojen syömäksi alkuperäisitä suunnitelmista huolimatta, koska heidän johtajansa haluaa säästää hänet. Useampia vuosia myöhemmin Peter onkin hakemassa sieppaajalleen mystistä palloa. Yhtäkkiä Peter saa huomata, että useammat tahot ovat halukkaita saamaan pallon käsiinsä. Miksi kyseinen pallo on niin kiinnostava? Se jää Peterin ja hänen uusien ystäviensä selvitettäväksi. Pienen kahakan myötä Peter joutuu vankilaan hänen kimppuunsa lähetetyn murhaajan ja kahden palkkionmetsästäjän kanssa, mutta kukaan heistä ei ole halukas jäämään vankilaan.


 Minusta elokuva oli kelvollinen, mutta ei saavuttanut mitään suurta (tämä taitaa olla aika tavallista Marvelin elokuville?). Elokuva oli seikkailu, johon sisältyi useita taisteluita ja avaruusaluksella hurjastelua. Erilaiset supersankari elokuvat ovatkin yleensä näyttäviä, mutta juonellisesti köyhiä. Opettavaisinta mitä minä sain elokuvasta irto on se miten ryhmätyöskentely voi tuottaa huomattavan hyviä tuloksia. Se on kyllä täysin totta, hyvin toimiva ryhmä saa paljon aikaan. Elokuvan parasta antia oli ehdottomasti Groot niminen puu, joka osaa vain yhden lauseen; "I am Groot." Kyllä se mukavasti piristi elokuvaa, kun kuuli tuon lauseen mitä epäsopivimmissa väleissä. 
Tähtinä elokuva yltää helposti kahteen, mutta ei ihan kolmeen. Jos on kiinnostunut Marvelin elokuvistan niin kannattaa ehkä tutustua mieluummin X-Men elokuviin, koska ainakin minuun ne upposivat paremmin kuin tämä elokuva.
Sitten kun tavaksi otin laittaa linkin traileriin loppuun niin ei luovuta siitä heti kättelyssä. Siinä se sitten on :) :https://www.youtube.com/watch?v=B16Bo47KS2g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti