keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Kauhea kankkunen, The hangover

The hangover**

Tämä elokuva tuli lähinnä katsottu siksi, että se tuli televisiosta ja ei ollut järkevämpää tekemistä. Elokuva ei ollut kovin erikoinen, varsinkin kun kyseessä oli komedia, joka ei naurattanut. Kumminkin elokuva oli ihan katsottava, ei siis tarvinnut koko ajan vilkuilla kelloa ja odottaa elokuvan loppua.
Elokuvassa neljä kaverusta lähtevät juhlimaan polttareita Las Vegasiin, jossa sitten tapahtuu kaikkea outoa illan aikana. Seuraavana aamuna kukaan ei muista mitään edellisestä illasta ja naimisiin menossa olevan Doug on hävinnyt. Tästä syntyy todellinen ongelma, kun sulhanen pysyy kateissa ja häät lähestyvät uhkaavasti.

Jos haluaa katsoa oikeasti hauskan elokuvan en suosittelisi tätä, mutta kyllä elokuvan huumori varmaan uppoaa joihinkin. Elokuvan käsikirjoittajalla on ollut tapahtumien keksimisessä mukana mielikuvitusta, joka tuo elokuvaan hyviäkin puolia. Vitseissäkin hauskuus syntyy juuri siitä, että henkilöt toimivat täysin vastoin odotuksia ja onhan elokuvassa mukana sympaattinen, mutta hieman vajaa Alan, joka on hahmona kyllä viihdyttävä. Tähtinä elokuvalle antaisin kaksi tähteä viidestä, koska elokuva oli melko hauska päätön kohellus.
Traileri löytyy sitten tuolta: https://www.youtube.com/watch?v=vhFVZsk3XEs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti