tiistai 6. tammikuuta 2015

Labyrintti, The Maze Runner

 The Maze runner ***

Katsoin Labyrintti nimisen elokuvan eilen illalla. Elokuva oli melko hyvä, mutta ei mitenkään erikoinen. Elokuva alkaa sillä, kun Thomas niminen poika herää labyrintin keskeltä ilman muistoa siitä, miten on sinne joutunut. Labyrintin keskellä kaikki noudottavat hyväksi havaittuja sääntöjä ja lähettävät juoksioita tutkimaan labyrinttiä päivällä jolloin se ei ole niin vaarallinen kuin yöllä.Juoksioiden tavoitteena on löytää tie ulos labyrintin keskeltä. Thomas toivoo voivansa auttaa muita paikalla olijoita ja lähtee itsekkin vaarallisen labyrintin sisälle.


Tästä elokuvasta ei ainakaan vauhtia puutu, vähän väliä on jotain tapahtumassa. Tämän takia elokuvaan ei kerkiä kyllästyä, vaikka muuten juoni ei ollutkaan niin erikoinen. Koko elokuvaa verhoaa mysteeri labyrintitä, josta kukaan ei näytä tietävän paljoa mitään. Juuri tuollainen salaperäisyys pitää katsojan koukussa elokuvaan. Kukapa ei haluaisi saada selille järjettömältä tuntuvan labyrintin tarkoitusta. Loppujen lopuksi sanoisin elokuvan sopivan hyvin ehkä minua hieman nuoremmille katsojille, mutta jos olet katsonut paljon muita nuorten elokuvia en tiedä kannattaako vaivautua, koska tämä on melko samanlainen kuin muutkin. Elokuvasta olisi varmaan saanut enemmän irti, jos olisi lukenut kirjan jonka pohjalta elokuva on tehty.
Tähtiä antaisin tälle elokuvalle kolme viidestä (3/5)- Elokuva oli viihdyttävä, mutta ei siitä sen suurempaa sanomaa löytänyt.
Tuossa on vielä linkki elokuvan traileriin: https://www.youtube.com/watch?v=ovyUhF-_R9A
(Wihii, eka kunnollinen teksti tänne valmistui :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti